Wagenparkbeheer software modules

Wat zijn de mogelijkheden van de eFenKa wagenparkbeheer software? Hoe te gebruiken? De voordelen van de software? U vindt het antwoord hier.


Dossiers

Voor alle belangrijke zaken zijn er dossiers op te vragen. Nood aan een overzicht 'voordelen alle aard'? Type wagens? Verzekeringscontracten? ... U vind ze allemaal terug onder dossiers.

Lees verder


Bestuurders

Wenst u een overzicht van de bestuurders en hun specifieke kenmerken? Dan kan dit eenvoudig worden bekeken en indien nodig een rapport opgevraagd.

Lees verder


Tankkaarten

Hoeveel wordt er getankt, waar en wanneer? Zijn er verschillen? Het beheer van de tankkaarten van uw wagenpark was nog nooit zo eenvoudig.

Lees verder


Documenten

Bij een wagenparkbeheer komt heel wat papierwerk kijken. Daarom kan je bij eFenKa wagenparkbeheer software alle documenten verzamelen en dus ook nadien heel snel terugvinden!

Lees verder


Rapportage

Rapporten halen uit de software is heel eenvoudig. Zo bent u steeds op de hoogte en kan u snel rapporteren wanneer dit nodig is.

Lees verder


Schadebeheer

Ongevallen zijn steeds vervelend, maar de administratieve opvolging maakt het nadien vaak nog een stuk erger. Daarom kan je met eFenKa dit proces zo vlot mogelijk laten verlopen door een vlotte integratie per schadegeval.

Lees verder


Heeft u interesse of nood aan een (nieuwe) software voor uw wagenparkbeheer? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het formulier.