Breng ‘beheer’ terug in wagenparkbeheer.

2016/05/18


Het heet wagenparkbeheer, maar is meestal gewoon wagenparkadministratie. Bijhouden wie met welke wagen rijdt. Als het heden correct wordt bijgehouden dan is iedereen tevreden. Terugkijken in het verleden is moeilijker, vooruitkijken in de toekomst zo goed als onmogelijk. Gaat iedere boete vlot naar de juiste persoon? Tankt iedereen flink zoals hij/zij zou moeten tanken? Is iedere leasecontract op tijd aangepast om extra kosten te vermijden? Welke formule is voor jouw wagenpark het beste, nu en in de toekomst?

 

Wat als alle gegevens van alle bestuurders, alle wagens, alle tankbeurten (+boetes +schades , …) samen in 1 systeem zouden staan. Een systeem dat gevuld wordt vanuit leasingmaatschappijen en brandstofleveranciers. Een systeem dat het heden toont, het verleden onthoudt en de toekomst kan projecteren. Klinkt mooi, en dat is het ook. Dat bewijzen onze tevreden klanten.

 

Ons wagenpark – BEHEER- systeem voldoet aan de eisen van vandaag en staat klaar voor morgen. Wagenpark wordt mobiliteit. Mobiliteit is ruimer dan een wagen. Het kan ook een fiets bevatten, of een treinabonnement, een parking abonnement of een elektrische scooter.

 

Breng ‘beheer’ terug in je wagenparkbeheer. Bel ons vandaag voor een demo.


Share on facebook

Tweet