Mobiele applicatie om gegevens te bekijken.

2015/11/19


 

MOBIEL WAGENPARKBEHEER 

eFenKa is een wagenparkbeheer systeem dat alle gegevens bundelt van het wagenpark (Wagens, bestuurders, leveranciers, facturen, brandstof, boetes, schades, … )

Met al deze gegevens kan de fleetmanager snellere en betere beslissingen nemen. De fleetmanager kan ook toegang geven tot andere personen dan hem. Deze personen kunnen dan aan de hand van hun rechten, meer of minder gegevens raadplegen en aanpassen.

Vanaf heden kan ook iedere bestuurder zijn eigen gegevens bekijken vanop zijn smartphone.

 

      

Hiervoor is een mobiele applicatie ontwikkeld. Iedere bestuurder kan dan de gegevens, die de fleetmanager wil beschikbaar maken,van zichzelf zien.

Wagen, type en leasingpartner is misschien voor de bestuurder niet zo belangrijk, maar de pincode van de tankkaart, of het te bellen noodnummer in geval van lekke band of panne is dat wel. De fleetmanager wordt op deze manier ontlast omdat niet al deze vragen bij hem terecht komen. Voordeel alle aard (VAA), een formule die nooit lang dezelfde blijft, is ook voor de bestuurder interessant. Dit is zijn eigen bijdrage. Als de wet (formule) aangepast wordt, dan staat het hier ook meteen juist. De gegevens komen uit de module http://www.efenka.be/Modules/Dossiers .

    

 

SENSIBILISERING

Naast deze gegevens zijn ook alle gegevens beschikbaar over het verbruik, de schades en de boetes. Sensibilisering helpt de totale kost van het wagenpark dalen. Het zien van het eigen gemiddeld verbruik, zeker tegenover de andere bestuurders van de firma helpt de bestuurder een zicht te krijgen op zijn eigen rijgedrag. Bij de eerste testen bij klanten hebben we meteen positieve gevolgen gezien op zowel het rijgedrag als het verbruik.

    

SCHADEBEHEER MOBIEL AANGEVEN

Momenteel al beschikbaar in de applicatie, maar in testfase, is nog de aangifte van een ongeval zonder tegenpartij. Per ongeluk een paaltje aangereden? Online de aangifte doen, met de nodige foto’s helpt de snelheid van verwerking. De gegevens zijn daarna voor de wagenpark beheerder beschikbaar in de schademodule : http://www.efenka.be/Modules/Schadebeheer


Wenst u meer te weten over onze mobiele applicatie, of over eFenKa in zijn geheel, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  

 

 

 

 


Share on facebook

Tweet